Uitgelicht
Zo vliegt de zomer voorbij
Zo vliegt de zomer voorbij
Geplaatst: 24 juli 2017

Zomer: voor de een de tijd van zon, zee en volop gezelligheid, voor anderen misschien juist stilletjes omdat familie en andere mensen om hen heen op vakantie zijn. Er worden verschillende (vrij toegankelijke) activiteiten georganiseerd voor ouderen deze zomer. We wijzen u graag op weg naar leuke activiteiten bij u in de buurt!

Geslaagde bijeenkomst over dementie
Geslaagde bijeenkomst over dementie
Geplaatst: 21 februari 2017

Zaterdag 18 februari jl. heeft SGE samen met Zuidzorg, Vitalis en Lumens het symposium 'Vergeet me niet' georganiseerd. De belangstelling was erg groot. Dit geeft aan hoe belangrijk dit thema is. Veel mensen uit de wijk verlenen op een of andere manier mantelzorg en de vraag om ondersteuning is nadrukkelijk aanwezig. Een belangrijk signaal uit de wijk waarmee we aan de slag gaan.

Arrangementen voor ouderen
Arrangementen voor ouderen
Geplaatst: 23 januari 2017

Vier het leven is een stichting die uitjes organiseert voor ouderen, van a tot z. Indien u zich heeft aangemeld, ontvangt u twee tot drie maal per jaar een uitnodiging per post met voorstellingen in uw regio.

Bijeenkomst Dementie
Bijeenkomst Dementie
Geplaatst: 18 januari 2017

Op zaterdag middag 18 februari organiseren diverse samenwerkingspartners in de wijk een themabijeenkomst over Dementie. Deze thema bijeenkomst is voornamelijk gericht op mantelzorgers.

Huidverzorging adviesdagen!
Huidverzorging adviesdagen!
Geplaatst: 10 januari 2017

Maak voor een gratis huidverzorgingsadvies een afspraak bij een van de SGE apotheken. Ook als u niet staat ingeschreven bij een van onze apotheken, bent u van harte welkom.

Loopt u mee?
Loopt u mee?
Geplaatst: 29 november 2016

De loopgroep van de diabetes challenge loopt nog steeds een tot twee keer in de week samen om in beweging te blijven! Wilt u ook meelopen? Dat kan! U kunt zichzelf aanmelden via fysiotherapeut Tom Kemps, t.kemps@sge.nl.