SGE biedt een geïntegreerd zorgaanbod vanuit 11 gezondheidscentra in Eindhoven. We hebben diverse ruimtes in onze centra te huur voor zorgverleners. De huurprijs varieert van €24,17 per dagdeel (bij afname van 1 dagdeel) tot € 11,51 per dagdeel (bij afname van hele week). Daarnaast bieden we volop maatwerk mogelijkheden, zoals gemeubileerde ruimte, netwerk aansluitingen, wifi, etc. Interesse? Neem dan s.v.p. contact op met ineke roothans, i.roothans@sge.nl of Marlies de Bakker, m.debakker@sge.nl.

Delen

Informatie

Geplaatst
9 augustus 2018

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Praten helpt!
Praten helpt!
Geplaatst: 5 november 2018

Veel mensen vinden het moeilijk om over zelfmoord te praten, maar het kán wel. De VraagMaar app helpt je erbij, met uitleg, oefeningen en tips & tricks. Met een gesprek kan jij het verschil maken!

Zorg bij MS
Zorg bij MS
Geplaatst: 5 november 2018

MS Zorg Nederland is een multidisciplinair netwerk dat zich richt op kwalitatief hoge zorg voor mensen met MS. Ook bij SGE staan twee fysiotherapeuten voor u klaar, aangesloten bij MS Zorg Nederland.

Zorgverzekering kiezen
Zorgverzekering kiezen
Geplaatst: 29 oktober 2018

In november en december kunt u weer nadenken over het wel of niet overstappen van zorgverzekeraar. Wordt u beter van een andere verzekeraar?

Cliëntenvergaderingen
Cliëntenvergaderingen
Geplaatst: 25 oktober 2018

SGE heeft klankbordgroepen en een cliëntenraad om patiënten mee te laten denken met de relevante ontwikkelingen van SGE. Meer weten? Lees verder.

Gameverslaving
Gameverslaving
Geplaatst: 25 oktober 2018

Ouders die zien dat hun kind veel tijd besteedt aan sociale media of gamen, hoeven niet meteen in paniek te raken. Maar wanneer spreek je van verslaving?

Wij zoeken deelnemers!
Wij zoeken deelnemers!
Geplaatst: 25 oktober 2018

Pijn aan uw onderrug? Voor veel mensen een herkenbare klacht! SGE zoekt deelnemers voor een nieuwe behandelvorm.