Deze gezellige groep wandelt iedere donderdag. Wandelt u ook mee? Het plezier van samen wandelen staat voorop! Na het wandelen staat de koffie en thee klaar in het buurthuis Prinseheerlijk buurten.

Meld u gerust aan, het kost u helemaal niets. Voor meer informatie kunt u terecht bij de balie in het gezondheidscentrum.

Begeleider gezocht!
Lijkt het u leuk om de wandelgroep te begeleiden? We zoeken nog een vrijwilliger, die op maandag en/of op donderdag met de groep wil meelopen. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat u het zelf leuk en gezellig vindt om te wandelen. Daarnaast bent u aanwezig om de andere wandelaars op te vangen. Het is handig als u de buurt een beetje kent om een wandelroute van ongeveer een half uur tot een uur samen te stellen (niet te moeilijk).

Zijn er vragen?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Elise van Rens, praktijkondersteuner bij SGE Prinsejagt via T. 040 – 711 64 00 op maandag en donderdag van 8.15 tot 15.45 uur en dinsdag van 8.15 tot 12.00 uur.Delen

Informatie

Geplaatst
21 maart 2018

Onderwerp(en)
Algemeen, In uw wijk, Ouderenzorg
Uitgelicht
Week van de teek
Week van de teek
Geplaatst: 16 april 2019

Het is de week van de teek. Teken kunnen ziektes overbrengen. Hoe u goed op teken kunt controleren ziet u in bijgaande korte film.

Sluitingsdata feestdagen / holidays closing dates
Sluitingsdata feestdagen / holidays closing dates
Geplaatst: 9 april 2019

De komende weken zijn er diverse feestdagen waarop onze gezondheidscentra gesloten zijn. Lees hier om welke data het gaat. In the coming weeks there are various holidays on which our health centers are closed. Read here which data is involved.

Wandelt u ook mee?
Wandelt u ook mee?
Geplaatst: 1 april 2019

Themawandeling 'Voeten in beweging'. U bent van harte welkom om mee te wandelen! Aanmelden kan via dit bericht.

Bedrijvenavond Eckart
Bedrijvenavond Eckart
Geplaatst: 26 maart 2019

SGE stond maandag 25 maart jl. op een bedrijvenavond bij het Eckartcollege. We hebben leerlingen van het Eckart-, Novalis- en Montessori- College enthousiast gemaakt om te kiezen voor een baan in de zorg!

Zomertijd!
Zomertijd!
Geplaatst: 26 maart 2019

Dit weekend wordt de klok zaterdagnacht een uur vooruit gezet, van 02.00 uur naar 03.00 uur. Slaapproblemen? Lees hier verder!

Keer diabetes 2 om
Keer diabetes 2 om
Geplaatst: 25 maart 2019

Bezoek een informatiebijeenkomst voor meer informatie over het programma 'Keer Diabetes2 om' of volg een webinar op 3 mei.