Deze gezellige groep wandelt iedere donderdag. Wandelt u ook mee? Het plezier van samen wandelen staat voorop! Na het wandelen staat de koffie en thee klaar in het buurthuis Prinseheerlijk buurten.

Meld u gerust aan, het kost u helemaal niets. Voor meer informatie kunt u terecht bij de balie in het gezondheidscentrum.

Begeleider gezocht!
Lijkt het u leuk om de wandelgroep te begeleiden? We zoeken nog een vrijwilliger, die op maandag en/of op donderdag met de groep wil meelopen. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat u het zelf leuk en gezellig vindt om te wandelen. Daarnaast bent u aanwezig om de andere wandelaars op te vangen. Het is handig als u de buurt een beetje kent om een wandelroute van ongeveer een half uur tot een uur samen te stellen (niet te moeilijk).

Zijn er vragen?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Elise van Rens, praktijkondersteuner bij SGE Prinsejagt via T. 040 – 711 64 00 op maandag en donderdag van 8.15 tot 15.45 uur en dinsdag van 8.15 tot 12.00 uur.Delen

Informatie

Geplaatst
21 maart 2018

Onderwerp(en)
Algemeen, In uw wijk, Ouderenzorg
Uitgelicht
Praten helpt!
Praten helpt!
Geplaatst: 5 november 2018

Veel mensen vinden het moeilijk om over zelfmoord te praten, maar het kán wel. De VraagMaar app helpt je erbij, met uitleg, oefeningen en tips & tricks. Met een gesprek kan jij het verschil maken!

Zorg bij MS
Zorg bij MS
Geplaatst: 5 november 2018

MS Zorg Nederland is een multidisciplinair netwerk dat zich richt op kwalitatief hoge zorg voor mensen met MS. Ook bij SGE staan twee fysiotherapeuten voor u klaar, aangesloten bij MS Zorg Nederland.

Zorgverzekering kiezen
Zorgverzekering kiezen
Geplaatst: 29 oktober 2018

In november en december kunt u weer nadenken over het wel of niet overstappen van zorgverzekeraar. Wordt u beter van een andere verzekeraar?

Cliëntenvergaderingen
Cliëntenvergaderingen
Geplaatst: 25 oktober 2018

SGE heeft klankbordgroepen en een cliëntenraad om patiënten mee te laten denken met de relevante ontwikkelingen van SGE. Meer weten? Lees verder.

Gameverslaving
Gameverslaving
Geplaatst: 25 oktober 2018

Ouders die zien dat hun kind veel tijd besteedt aan sociale media of gamen, hoeven niet meteen in paniek te raken. Maar wanneer spreek je van verslaving?

Wij zoeken deelnemers!
Wij zoeken deelnemers!
Geplaatst: 25 oktober 2018

Pijn aan uw onderrug? Voor veel mensen een herkenbare klacht! SGE zoekt deelnemers voor een nieuwe behandelvorm.