Stroomz Prinsejagt biedt al sinds jaar en dag Fysiotherapie aan.

Maar weet u ook welke specialisaties wij in huis hebben? Hierbij ons team:

  • Bram van Gompel, fysiotherapeut, geriatriefysiotherapeut i.o., COPD, covid, medisch fitness.
  • Kitty van Gerwen, fysiotherapeut, haptotherapeut, dansante fysiotherapie, covid, spanningsklachten, hyperventilatie, medisch fitness.
  • Marlou Pijnenburg, fysiotherapeut, Parkinson (aangesloten bij parkinsonnet), MS, chronisch pijnklachten, spanningsklachten, medisch fitness.
  • Shafali Jarmohamed, fysiotherapie assistent (bijna klaar!), medisch fitness, bewegen voor ouderen.
  • Vincent Gerris, fysiotherapeut.

Daarnaast lopen er regelmatig fysiotherapeuten in opleiding stage bij ons.

Fysiotherapie is direct toegankelijk, dat betekent dat u geen verwijzing nodig heeft als u denkt fysiotherapie nodig te hebben. Voor sommige aandoeningen is wel een verwijzing nodig. Overleg dit vooraf met uw fysiotherapeut. In de meeste gevallen wordt fysiotherapie verzekerd vanuit de aanvullende verzekering. In sommige gevallen staat uw aandoening op de lijst voor langdurig fysiotherapie en dan komt de behandeling geheel of gedeeltelijk uit de basisverzekering. Houdt er rekening mee dat dit wel vaak ten koste gaat van uw eigen risico.

Weet u niet of u aanvullend verzekerd bent? Dit kunnen wij kosteloos voor u uitzoeken, neem hiervoor contact op met de afdeling fysiotherapie (tel: 040 - 711 64 40) en wij kijken dit voor u na. Heeft u andere vragen over vergoedingen, wij helpen u graag.


Heeft u moeite met bewegen of wilt u graag actiever worden onder begeleiding van een fysiotherapeut? Wij bieden ook medisch fitness, bewegen voor ouderen en dansante in groepsvorm. Hiervoor betaalt u zelf een bedrag per maand, los van uw fysiotherapie behandelingen. Wij kijken samen met u wat het beste bij u past en wat er mogelijk is.


Binnenkort kunt u bij de afdeling fysiotherapie direct online een afspraak plannen. Houd hiervoor de website in de gaten.
Delen

Informatie

Geplaatst
17 januari 2023

Onderwerp(en)
Uitgelicht
De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
Geplaatst: 20 maart 2023

Bij griep- en verkoudheidsklachten is het nog steeds belangrijk om alert te blijven, of die nu het gevolg zijn van het coronavirus of niet...

Bereikbaarheid tijdens de voorjaarsvakantie
Bereikbaarheid tijdens de voorjaarsvakantie
Geplaatst: 16 februari 2023

Van 20 t/m 24 februari is Stroomz in de ochtend tot 12.30 uur te bereiken voor de standaard huisartsenzorg. From February 20th to 24th, our healthcare centers are availabe for regular care till 12.30 pm.

Jongvolwassenen kunnen zich in 2023 kosteloos vaccineren tegen het HPV virus
Jongvolwassenen kunnen zich in 2023 kosteloos vaccineren tegen het HPV virus
Geplaatst: 14 februari 2023

Begin 2023 ontvangen 1,3 miljoen jongvolwassenen de uitnodiging voor vaccinatie tegen het humaan papillomavirus (HPV). Het gaat om zo’n 900.000 mannen en 400.000 vrouwen die geboren zijn tussen 1 januari 1996 en 31 december 2003.

Nieuws van de Cliëntenraad
Nieuws van de Cliëntenraad
Geplaatst: 6 februari 2023

Wij hebben als nieuw samengestelde cliëntenraad van Stroomz onze eerste reguliere vergadering gehad. Voor een deel van ons, de leden van voorheen de cliëntenraad van SGE met een nieuwe bestuurder, voor de leden van voorheen de PAR van DOH een oude bekende.

Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Geplaatst: 26 januari 2023

We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u naar een gezonder leven? Om u daarbij te helpen is de site www.destapnaargezonder.nl gelanceerd.

DOH en SGE zetten per 1 januari 2023 de stap naar één nieuwe organisatie: Stroomz
DOH en SGE zetten per 1 januari 2023 de stap naar één nieuwe organisatie: Stroomz
Geplaatst: 17 januari 2023

De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom zetten DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie: Stroomz.