Bent u een COVID-19 patiënt of ex-patiënt? En wilt u TU Eindhoven helpen het herstel van COVID-19 patiënten te verbeteren? Vul dan onderstaande enquête in. Namens TU Eindhoven, alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Enquête herstel COVID-19 patiënten

Om de kwaliteit van de zorg voor patiënten met corona te verbeteren is uw ervaring erg belangrijk. Het doel van TU Eindhoven is om de zorg op afstand (monitoring en behandeling) te verbeteren voor COVID-19 patiënten, zodat meer patiënten thuis kunnen herstellen.

Wanneer patiënten thuis kunnen herstellen vermindert het risico op besmetting, de overmatige druk waar ziekenhuizen en zorgpersoneel mee worden geconfronteerd. Daarbij zorgt thuis herstel ervoor dat patiënten in een bekende, vertrouwde en comfortabele omgeving kunnen herstellen, iets wat ook kan zorgen voor een sneller herstel.

Veel is nog onduidelijk over COVID-19, maar het is steeds meer bekend dat COVID-19 in veel gevallen een langdurig effect heeft op de gezondheid. Door de diversiteit van de klachten en onzekerheid over de gevolgen is het van belang dat deze patiënten goed gemonitord en behandeld kunnen worden.

Deelname
Deelname aan de enquête duurt ongeveer 10-15 minuten. De antwoorden uit de enquête, zullen worden gebruikt om meer te weten te komen over het herstel van COVID-19 patiënten. Ook wil TU Eindhoven weten in hoeverre patiënten openstaan voor het gebruik van technologie om het thuis herstel te verbeteren. Deze informatie zal TU Eindhoven helpen bij hun missie om een oplossing te creëren waarmee patiënten thuis beter kunnen herstellen, terwijl ze de zorg ontvangen die ze nodig hebben.

Contact
Neem bij vragen alstublieft contact met TU Eindhoven op via: recoverathome@tue.nl. Bezoek ons op LinkedIn voor de laatste updates over het project!


Delen

Informatie

Geplaatst
27 november 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Patiëntenbelangen
Uitgelicht
Antwoord op de meestgestelde vragen over Covid-19 vaccinatie
Antwoord op de meestgestelde vragen over Covid-19 vaccinatie
Geplaatst: 14 januari 2021

In deze video bespreken ziekenhuisapotheker Nicole Hunfeld en IC-arts Diederik Gommers de meestgestelde vragen over Covid-19 vaccinatie.

Ed Berends, Lid Raad van Bestuur SGE, vertrekt bij SGE
Ed Berends, Lid Raad van Bestuur SGE, vertrekt bij SGE
Geplaatst: 8 januari 2021

De Raad van Toezicht maakt bekend dat de heer Ed Berends, lid van de Raad van Bestuur sinds 2012, per 1 juli 2021 zijn functie zal neerleggen om te gaan genieten van zijn pensioen. De Raad van Toezicht verleent Ed per 1 juli 2021 eervol ontslag.

Gezocht: nieuwe leden voor de cliëntenraad
Gezocht: nieuwe leden voor de cliëntenraad
Geplaatst: 4 januari 2021

De cliëntenraad is een onafhankelijk adviesorgaan en denkt, praat en beslist mee over onderwerpen, die nu of in de toekomst belangrijk zijn. Wanneer cliëntenbelangen in het geding zijn zorgt zij ervoor dat hiermee rekening gehouden wordt.

Revalidatie na COVID-19
Revalidatie na COVID-19
Geplaatst: 24 december 2020

Sommige mensen die een COVID-19 infectie hebben doorgemaakt ervaren tijdens hun herstel ernstige klachten of beperkingen. Heeft u klachten? Mogelijk kan uw fysiotherapeut iets voor u betekenen. Some people who have had a COVID-19 infection experience during their recovery severe complaints or restrictions. Recognizable? Your physiotherapist may be able to help you.

SGE wenst u fijne feestdagen!
SGE wenst u fijne feestdagen!
Geplaatst: 24 december 2020

SGE wenst u en uw dierbaren fijne en warme feestdagen en bovenal een gezond 2021! SGE wishes you and your loved ones a lovely holiday and above all a healthy 2021!

Werkwijze SGE tijdens huidige coronamaatregelen
Werkwijze SGE tijdens huidige coronamaatregelen
Geplaatst: 22 december 2020

Graag willen wij u op de hoogte brengen van onze huidige werkwijze die in ieder geval geldt tot 19 januari 2021. U kunt met klachten of vragen over uw gezondheid contact opnemen met de praktijk. • Kom niet zonder overleg naar de praktijk. Bel de assistente voor een afspraak. • Verwijsbrieven sturen wij zoveel mogelijk digitaal naar u door. In overleg met de huisarts of assistente kunt u iets ophalen/afgeven op de praktijk. In een aantal centra kunt u ook gebruik maken van een videoconsult. Vraag de assistente naar de mogelijkheden. • Stel uw hulpvraag of vraag uw herhaalmedicatie digitaal aan bij voorkeur via MijnGezondheid.net of de MedGemak-app. • Als bellen of beeldbellen geen oplossing biedt bent u welkom op het gewone spreekuur, mits u niet verkouden bent. • Heeft u (mogelijk) een Covid-infectie en moet u worden beoordeeld? Dan krijgt u een afspraak op het isolatiespreekuur of de huisarts komt op huisbezoek wanneer u te ziek bent om te komen. • Wanneer u afspreekt naar de praktijk te komen, kom alleen en zo kort mogelijk van tevoren. • Wij verzoeken u zich alléén bij de balie aan te melden indien u te laat bent voor een afspraak. Uw SGE apotheek en fysiotherapeut staan ook in deze periode weer voor u klaar. Voor meer informatie over de werkwijze van uw SGE huisarts, apotheek, fysiotherapeut of over uw DSP-training, klik op 'Lees meer'.